ortodoxní

ortodoxní

Anotace: islám

 

 

    Pod vládou půlměsíce

    těžce, hořce se žije

    v zimě, v létě

    v chladu, horku

    stále nosit černou burku

    v tom děsivém pytli

    muset se koupat

    muslimská žena

    musí si zoufat

 

    ona už člověkem není

    už je jen otrokem

    v zahalení

    jen domácí práce a rodit

    k čemu jinému

    může se hodit ?!

 

    Je pouze otrokem muže

    o volnosti snít nemůže

    držet hubu a krok

    nebo kopej si vlastní hrob !

 

 

 

Autor Julien, 13.08.2015
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jinak to nejde, ST.

20.08.2015 14:42:39 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí