Patřil mi

Patřil mi

Anotace: ...

Patřil mi krásný velký dům,
avšak ozvala se rána a minutový šum.

Patřil mi petrklíč,
zámek k němu je však pryč.

Patřil mi celý svět,
ale zvadnul mi a nevykvet.

Patřil mi život,
já byl však špatný pilot.

Patřil mi také sen,
ale s ním zmizel mi bílý den.
Autor honnnzik, 05.02.2007
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké víc.. není co dodat..

07.02.2007 19:43:00 | Najlin

Tohle je opravdu krásná báseň, moc se mi líbí... píšeš moc hezky Nina

07.02.2007 14:38:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí