Válka pro víru....

Válka pro víru....

Anotace: tohle nepotřebuje anotaci... ;o(

Domečky z hlíny
Na rtech byl tu dětský smích
Ze zdí svítí tu teď stíny
Po špičkách chodí tu smrt
V ruku v ruce, lidský hřích

Nenávist s pláčem
Tančí v hlavních rolích
Tango jen pro víru
Svět nechce být tím hojivým fáčem
A trapně věří, že něco vyřeší psaní na listy papíru

Sdílení fotek, psaní o utrpení
Smrti malých dětí
Pánové ve vládě, necítíte na sebe ani trochu hněv
Za nečinnost, lži a pod koberec zametání smetí
To na Vašich rukou je všechna ta dětská krev…..
Autor Nola77, 12.09.2015
Přečteno 387x
Tipy 6
Poslední tipující: Akrij8, takova, enigman, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dlouho jsem tu nebyla.Smutná,leč pravdivá jsou tvá slova.

19.01.2016 16:18:21 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí