Pomatená

Pomatená

Anotace: Protože Ostrava...

Hlasité ticho trhá mi bubínky
Cizí žár ve mě zas mrazí
V ohni já utopím všechny své vzpomínky
Prodám vás za levno, drazí!


Dál od těla držím si přátele
Má náruč jen pro nenáviděné
Ráno vlezu do postele,
kde duše je nahá a tělo oděné
Autor Rootness, 15.09.2015
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Cappp, Bartika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí