Všichni lžou

Všichni lžou

TY samé holky používají TY samé lži.

Dělala jsem to už tisíckrát,
slyšíš jí říkat
a nevidíš.

Malou vyjukanou holku, co jenom sní
vidíš skvělou herečku
a netušíš.

Netušíš, že nic z toho světa, kterej ti ukázala
nikdy předtím neexistovalo
a až odejdeš, už nikdy to existovat nebude.
Přelude...
Na bílým, nepopsaným papíře
zbydou jen po tobě temný stopy
Tohle je doznání.
Tolik moc si přála patřit do tvýho světa,
že ti lhala.
A lhala mockrát!
Nebyla tenkrát dost silná na to,
aby ti řekla pravdu,
kterou sis zasloužil...
Bála se a lhala
a čím víc se bála, tím víc lhala.
Že se nebojí...
Ta malá bezcitná mrcha!
tě nechala brečet pro cizí nenarozený děcko.
Ale ty jsi taky lhal.
Že ji miluješ a že ji neopustíš
pak že jí opouštíš, ale ne úplně
a nakonec, že tu pro ní stejně jsi.
Ale nikdy jsi tu pro ni vlastně nebyl...
NIKDY.
Autor LadyElis, 07.10.2015
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, bogen, Frr, Jort
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tisíckrát opakovaná lež se stává pravdou...

05.11.2015 18:29:18 | Danger

Satanužel...

13.11.2015 16:29:13 | LadyElis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí