Hlavou

Hlavou

Anotace: dolů

Nemůžu se uhasit, hořím
pádem udělal jsem kráter vší
sílou, hlavu do písku nořím
neumím žít samou rozkoší

inteligentního ikváče
bez jakýchkoliv retuší vad
jen ať si své oči vypláče
nikdo na Zemi neřeší hlad

po požáru v řasách, nechci tmu
osvícený zevnitř popadnu
druhý dech, do tance bez rytmu
s hlavou v permafrostu - ochladnu
Autor Petbab, 07.10.2015
Přečteno 254x
Tipy 6
Poslední tipující: Danger, Jort, enigman, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavá nálada v dílku,řekl bych erupce v sobce...

16.10.2015 08:10:40 | Danger

staň se hlavonožcem...

07.10.2015 23:14:05 | enigman

pouze s hlavonožkou )

08.10.2015 07:00:10 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí