Za lepší budoucnost, za krásné zítřky

Za lepší budoucnost, za krásné zítřky

Anotace: Podzim je už zkrátka takový

Když okolo štěstí jen vzkvétá
zatímco ty se ke dnu blížíš
Sám stojíš na konci světa
z okraje propasti shlížíš

Ta hypnotická síla prázdna
Srdce adrenalinem buší
Myšlenka je to překrásná
Hřejíc naplňuje tvou duši

Oddej se tomu, je to tak lepší
Zítra to bude zas o kousek těžší
Bolí to, vím, však já to znám též
že se to zlepší... je obludná lež!
Autor Lortis, 10.10.2015
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí