O půlnoci bez světel

O půlnoci bez světel

Anotace: https://www.youtube.com/watch?v=08w0LQUIZ9E

Sbírala jsem vaše polámaná srdce

a chtěla je zhojit svými slzami 

 

V dlaních jsem hřála

poslední zbytky vašich prstů

 

a nikomu z nás nebylo dobře 

uvnitř lítost

lítost a vztek

 

Už vám neublíží

princezny v šatech od hlíny

- to když vám rvaly duše ze země

 

o půlnoci bez světel

vykopu hroby vašim stvůrám

a nikdo neuslyší jejich pláč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor Aaliyan, 16.10.2015
Přečteno 355x
Tipy 19
Poslední tipující: Záklopka, Aida, CoT, Nikita44, jitoush, Frr, MARKO, hanele m., Jort, Akrij8, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zvláštní jako fakt zvláštní

17.10.2015 20:21:27 | CoT

...Tahle mě fakt oslovila.....JI.

17.10.2015 12:30:10 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí