Vločka

Vločka

Anotace: Psala jsem ji včera, když jsem se hodně nudila a má nálada nebyla moc dobrá. Budu vděčná za vaše komentáře!

Padala lehce vločka z nebe,
snášela se směle na tebe.
Barva nevinnosti, tvar hvězdičky,
vyvolával v tobě pocit lehkosti a náladičky.
Když dopadla ti na rukáv,
vzpomněl sis na mořský přístav.

Vločka svou dráhu ukončila,
stejně jako loď pomalu zakotvila.
Neviditelně se začíná ztrácet,
když na ni slunce začne paprsky házet.

Mění se v čistou vodu,
jako slza, která ti stéká po tváři dolů.
Sněhová "slza" nejistě utíká,
když se ruka ohýbá.

Dopadá na špinavou zem,
a tvá duše se naplňuje smutkem.
Autor Rhiannon, 06.02.2007
Přečteno 340x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nebuď smutná.
Každá vločka
sa raz dočká...

06.02.2007 11:01:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí