Deprese II

Deprese II

Anotace: Zase jedna rána od boxera jménem život, tak jste se dočkali nového výlevu mých nálad.

Deprese, ta kurva je tu zas,

slyším její smích.

Už slyším její hlas,

snožem stojím ve dveřích.

 

Vidím ten divný škleb,

jak mi jde naproti.

Do čela zarazím jí hřeb

a uvidím jak se vzad překotí.

 

Už je blízko. Teď!

Bodám zas a znova,

vyrazil jsem na svou zteč,

jde do mne hněv a zloba.

 

Pak otřu čelo,

lněným hadrem.

Bude veselo

na pivo zajdem.

 

Toť jest příběhem hněvu

a lásky.

Hledal jsem něhu,

ne ocelové pásky.

 

Za vraždu pikám,

nový domov mám.

Na mříže si zvykám,

alespoň tu nejsem sám.

Autor Ujosvec, 02.11.2015
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to pivko nebude nejlepší řešení...úsměv.z.

02.11.2015 23:38:52 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí