Ďalšia

Ďalšia

Anotace: a ďalšia

Sociálne siete sú zbytočné
privierajú jej oči
pozri sa na dievča nad mobilom
zaplatí si do nich prískočné
svojím ´nie´ nepreskočí
sieť, ani náhodou, či omylom

úspešne príjemná
má to, čo vždy chcela
v cool na cool polohe
v selfie nie prízemná
ilúzia miss-tela
- ufa na oblohe..

ťuká do nej ako sekretárka
so šéfom za chrbtom
pekným a bohatým
nemnohá nie je, beh pretekárka
užíva si s krtom
aj čertom rohatým

nie, on taký nie je, jej muž snov
čo už, požičia si
vizáž od škrabošky
žije len raz, teraz bude s ňou
Sieť na večné časy!
(ďalšia do matriošky)
Autor Petbab, 05.11.2015
Přečteno 256x
Tipy 2
Poslední tipující: Amonasr, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí