kdysi lesní

kdysi lesní

Anotace: V zemí tlí

 
 
 
napijeme se na začátek 
anebo možná 
..nakonec
tak do dna !!
 
komu by mysl zahalená
v oparu vratkých kroků
nepřišla smělá?
a pohledům se promíjí
říkala jedna 
...
každému 
 
komnata třináctá dokořán 
pár knotů hoří 
stíny tančí
na stěně obraz neznámého z rodu
svědek jediný
..
nese se po větru tichý pláč 
ten bezbolestný plný touhy
ten odpradávna k zrození... 
nese se k závisti osamělých srdcí
krajem kde les se stáčí
k mýtině obětní...
 
...
našla se minulost schoulená
pod střechou z kapradí 
z kovů drahých 
 
to kdysi 
teď tvůj prst a navždy zdobí 
..pod listím
 
Autor čiči, 06.11.2015
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: Záklopka, enigman, jitoush, Jort, Frr
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..není to prst schovaného kořene Stromu Života ? ST :-D

06.11.2015 20:15:14 | Frr

Je to kostřička v mechu zahrabána...

06.11.2015 22:38:06 | čiči

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí