Nový den

Nový den

Anotace: Nitro člověka má mnohá zákoutí...

…a zase přišlo ráno.

Všichni jí to říkali,

však ona jim nevěřila.

Měla na trnech ustláno

a doufala, že už není živá.

 

…a zase měli recht.

Bosá chodidla zebou,

když dech nového dne

pomalu ulpívá na nehtech

a svoje drápy jí do zad tne.

 

…a zase jde bez odporu.

Setřásá z ramen zbytky noci,

vychází vstříc novému dni.

Jde bez bázně, bez odporu,

doufajíc, že další krok je poslední …

Autor FroniXY, 09.11.2015
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

na zeboucí nohy jsou dobré boty...

11.11.2015 11:52:28 | enigman

Boty tlačí, pryč s nima...

11.11.2015 12:36:02 | FroniXY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí