No

No

Anotace: comment

Tma tmúca nie je dosť tmavá
nad Slnko jasnejšie je, že
tmár som, aj to sa mi stáva
vrchol babylonskej veže

čaká na dostavbu stále
potme to zvládnem sám hravo
svetlo je príliš pomalé
tma stokrát rýchlejšia, dravo

šíri sa inteligentne
nebotyčne máva vlajkou
čiernou, nerieši ´like´ tne
každá krv je radodajkou

červená - nakoniec sčerná
kontroverzné nie je tmárstvo
ak nie je tma nedozierna
potom už čo.. je bohatstvo?
Autor Petbab, 13.11.2015
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí