Až...

Až...

Anotace: ...

Až duši mou polapí
do sítě hvězdného prachu,
možná Tě překvapí,
že poddám se strachu

Když staré jizvy
(sešité pavučinou)
znovu se rozhoří,
už nevnímáš výzvy
(skryté za oponou)
Tvůj svět se rozboří

Pak
s falešnou snahou
znovu ho skládáš,
smířena s pravdou...
...-vlastně ho nepostrádáš
Autor Adie.80, 14.11.2015
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, FroniXY
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepoddej se

21.11.2015 07:59:10 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí