smrt

smrt

Anotace: hrůza v Paříži

 

dnes je zvláštní doba

 násilná smrt přichází od muslimů  do Evropy

znova a znova

 

proč nenechají nás své životy v klidu žít ?

snad proto že Alláh je jejich pán a chce jim novou dimenzi života dát ?

 

to je však jen jejich blud

který uzávírá pro mnoho ostatních lidí životní kruh

 

a nic již nebude tak,jak bylo dřív

protože mnoho lidí bude čím dál tím více nevinně

pro jejich víru mřít

 

a politici se budou mezi sebou přít

kdo za to vinu má

že Evropa pomalu umíra

 

a

vlny migrantů  a vrahů se do Evropy čím dál více řítí

a zdá se, že Evropa je  pomalu, ale jistě v řiti

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor jiří slunce, 14.11.2015
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí