Pomocná ruka

Pomocná ruka

Anotace: Každý někdy potřebuje pomoc...

Vezmi mne za ruku,
pojď se mnou světem.
Dej mi polibek,
buď mým hrdinou..

Nebe navštívíme,
projdeme i peklem.
Ach, krásný, krásný úplněk.
Nenech mne kráčet jedinou.

Se mnou se budeš mít skvěle,
lehneme si spolu do postele.
Své sny a plány Ti odhalím,
na oplátku, nechci zůstat v ústraní.

Každý se bojí samoty.
Snad dokonce víc, než temnoty.
Nenechávej mě samotnou,
když volám o ruku pomocnou...
Autor Mejaleleth, 05.12.2015
Přečteno 309x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Laurel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí