Zrcadlo

Zrcadlo

Anotace: Člověk je někdy sám a ani o tom neví.

Stoleté střechy starých domů,

dnes skryté v plášti z námrazy.

Choulí se k sobě v šedi stromů,

dva ptáci co odlet nezvládli.

Křídla jim zvlhla a osud je spojil,

hlas v hrdle ztišil mráz.

Sedí tu spolu, asi rozjímájí,

o tom co všechno přines čas.

Dívám se na ně, mnozí to znají,

z očí jim prostě zmizel jas.

Vidím v nich sebe a dech se mi tají,

vždyť já tu hledím na obraz.

Autor Dsmi, 23.12.2015
Přečteno 328x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Jort, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí