Doufám

Doufám

Anotace: ale myslím, že bych neměla...

Doufám, že jsi teď šťastná,

jak jsem ti vždycky přála.

Že žádným z problémů

ses příliš nepoddala...

 

Že všechno dobré je ve tvém životě

že jednou, někde... Zase najdu tě...

 

Doufám, že ať už jsi

teď kdekoliv,

srdce tvé nestrádá

a nic tě nebolí...

 

Někdy moc přeju si vrátit čas zpátky

kdy byly jsme... Byly... Kamarádky...

 

Doufám, že každý den

slunce ti do života září...

Že dost věcí na něž se těšíš

máš psaných v kalendáří.

 

Už je to dlouho, co jsem tě mohla znát

pořád nevím odpovědi, už nejde se ptát...

 

Doufám, že jednou

to všechno pochopím...

Pořád záleží mi na tobě

snad srovnám se už s tím..

 

Autor genca, 03.01.2016
Přečteno 384x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí