Ironie

Ironie

Anotace: ...

Sbírka: 50 dní Gomory

Zakryj si zrak ve snách
Dnes je noc kouzel
Hledej spásu na lukách
Když menší najdeš svízel

Zakryj si ústa v nočních obrazech
Kolem jedy par se šíří pastvinou
Pak po svém tělu zanechej jen tenký vzdech
Když Stín již se dere pěšinou

Zakryj si uši při kráse noční písně
Ať oblouzení chvíli vyčká
I pocity hutné tísně
Když hrdlo stahuje ti smyčka

Zakryj si srdce na poslední chvíli
Snad uleví od světabolů
Za skřípění harfy dovede tě k cíli
Když ze skály se vrháš dolů
Autor Ravena Lupus, 30.01.2016
Přečteno 467x
Tipy 2
Poslední tipující: Oxík, poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí