Ta místa

Ta místa

Anotace: ...

Existují místa, která jsou mi blízká
Na těchto místech ovšem, nechtěl bych už nikdy přistát

Jsem alibista, když nemůžu tato místa vystát?
Kdybych věděl co láska na mě chystá

Že není stálá a už vůbec ne jistá
Že na místě, kde kdysi přeskočila jiskra

Bude ve mě umírat...optimista.
Autor Freak, 01.02.2016
Přečteno 685x
Tipy 3
Poslední tipující: boruvka175, bogen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí