V cele

V cele

Anotace: Cela, tentokrát ne polstrovaná.

Sbírka: 50 dní Gomory

Vejdi, živle bouře, okenicí
Skrze mříže mého žaláře
Se psaním jsem vyslal holubici
Cílem jí jsou oltáře
I kněží dávných věků
I bojovní jezdci draků
I ti skřeti zemní, tmaví
I ty víly, co v květech slaví

Jen leť k nim, má holubice
Jen leť dál a neměj trému
Najdi klíč od věznice
K žaláři mému
Přiveď kněze temných věků
Přiveď jezdce v sedlech draků
Přiveď i ty skřety tmavé
Přiveď i ty víly hravé

Již je tomu rok
Co vypustil jsem holubici
K Smrti blíže další krok
Vichr vane okenicí
Nepřišli kněží zašlých věků
Nepřišli páni starých draků
Nepřišli ani skřeti tmaví
Nepřišly víly – raději si hrají
Autor Ravena Lupus, 12.02.2016
Přečteno 436x
Tipy 1
Poslední tipující: danaska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí