Zraněná

Zraněná

Anotace: ...když stůně srdce i tělo...

Dívám se, dívám
do bílých stěn,
v horečce blouzním,
zlý zdá se mi sen!

Volám tě, volám
nejprve tiše,
zvuk tvého jména
však nechci už slyšet!

Sténám a sténám
uprostřed noci,
bolestí křičím,
není mi pomoci!

Blednu a chřadnu,
křehká se cítím,
marnosti propadnu,
když denně ji vidím!

Bolest už vzala
svoji si daň -
má krása zmizela,
překryl ji žal!

Trápím se, trápím,
vzpomínám marně,
milovat už neumím
to díky tobě!

Zabil jsi lásku.
Zabil jsi mě.
Čas plyne pomalu
anebo rychle?
Autor Janna, 22.02.2016
Přečteno 476x
Tipy 8
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Hortenzie, jondys, vodnař, Bartika
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle je už lepší. (víc do vzkazu)

22.02.2016 16:49:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí