Vykřičená

Vykřičená

Anotace: ...

.. motat do života 
zachtělo se ti
je to jen osudu stopa
linkovat život dítěti
co v kruhu se motá

.. života linka 
krátká a tenká
let jen chvilka
.. mladá, malinká

.. životem znásilněna
už v nízkém věku
minulosti ozvěna

nutí ke křiku ...  

Autor pastelka53, 25.02.2016
Přečteno 296x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí