PERO NEBO NŮŽ ?

PERO NEBO NŮŽ ?

Anotace: Když už člověk nemůže dál ...

 

Noc je mým mámením

rád si ji hýčkám

skryje mé trápení

a důvěřuje pouze svíčkám


Pero nebo nůž ?

Život nebo smrt ?


Pero ...


Začnu psát ač vím

že mé verše budou lhát

budou také bolet jako zhnisaná rána

jako hlava opilce za bílého rána


Zamáčknu horké duše svíček a hle 

noci už jen zlomek zbývá

nevnímaje váhy svých víček

a netuše kolik si z noci ještě urvu

začne Slunce noc svlékat

jak ubohou a sprostou kurvu


Nůž ...


Zahodím pero a vezmu nůž

říznu poprvé, pak znovu a znovu

oči i tvář mi zblednou

já usínaje počnu snít o svém rovu


Někoho už tuším

někdo tu již se mnou je

ve snu spatřím Smrt

tiše u mně onanuje


Cítím chlad své temné krve

hlínu, strach a slzy plané

necítím však bolest ani vinu

s chladnými rty zašeptám jen :


"Jsem připraven můj Pane ... "







Autor randalll, 29.02.2016
Přečteno 486x
Tipy 4
Poslední tipující: boneslash, Janna, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S tou smrtí mě to dostalo :D. ST

01.03.2016 18:39:53 | boneslash

To su rád :-) Moc zdravím !!!

02.03.2016 14:56:58 | randalll

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí