Kéž

Kéž

Anotace: litujeme prázdných slov a plných myšlenek, litujeme sami sebe a nevíme jak zraňujeme ty druhé

pozitivní pocit z dnešního dne je ten tam

a jen černo a stín jako rakovina 

rozrůstá se uvnitř nitra dál a pomalu žere to hezké

 

nelze to zastavit, jednou jsi to zasadila

semínko tmy a nicoty, které se plíží blíž k poslednímu světlu

a zhasne plamínek pohřební lampy tak snadno

jako vítr ohýbá stébla trávy

 

došera, si pozdě přeješ neříci slova prázdná

a přitom tak plná zoufalství, která brala plnými hrstmi

odhodlání, naději, vše co kvetlo a vonělo, 

vše co dávalo naději zítřejíšho dne

 

kéž, je slovo, které máš zavěšeno na rtech

kéž dnešek není dneškem a noc ukazuje včerejšek plný naděje

a není svítání, není den, není to....

Autor jurij, 29.02.2016
Přečteno 351x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí