Vanitas vanitatum

Vanitas vanitatum

Anotace: ...

psssssst, tiše šeptáš

neříkej ta slova do tmy a na jeden nádech

užij si jejich nitro  a pocit toho, že znějí poprvé

a naposled

 

popraskanými rty utíkají slova aniž mají smysl

chtějí zraňovat a plout do mých uší

a nemám sílu je zastavit v ten pravý okamžik a odrazit je

nemám štít, plují tiše do mě

 

pssssst, takhle se umírá?

ptám se někde uvnitř sebe na něco co znám

a z nitra kupodivu přichází odpověď až zázračně rychle

ano

 

temnými barevnými konci něčeho živého odkapává naděje k zemi

jako liány deštných pralesů pohrávajících si mezi slunečními paprsky

dotýkají se v jednom momentu mokré půdy,

dotýkají se Tebe

 

Autor jurij, 01.03.2016
Přečteno 344x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí