Sláva smutkům

Sláva smutkům

Anotace: ...

Sláva samotě, žalu, depresím,
jediným přátelům mým,
v hrobu se mnou rozpadlým

jako v přílivu sochy z písku.

Sláva depresím, samotě, žalu,
jenž pálí v ohnivém žáru,
s výsměchem lidskému zmaru

jako vysmívá se podzim lístkům.

Sláva žalu, depresím, samotě,
s nimiž jsem ukřižován na plotě,
obepínajícím mou duši v ochotě

jako ghetto, jako malou vísku.
Autor Žiťa, 08.02.2007
Přečteno 239x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí