melodie slz

melodie slz

Anotace: 3 ... 2 ... 1 ...

kvůli neznámé budoucnosti
pro zítřek bez šance
na hezkou vzpomínku

bolest zvoní slzou červeně
až dech do nenávratna poskočí

jen dotknout se 
...

Autor Marcone, 15.03.2016
Přečteno 282x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí