Růže

Růže

Anotace: krvácejí...

Růžový sad
Sad plný růží
Obrovských růží
Růže voní všude okolo
Nad zelenými stonky tvoří růže krvavé nebe
Růže krvácejí
Růže umírají
Růže bolí
Srdce bolí
Už necítím bolest růží
Růže krvácejí
Růže umírají
Růže jsou MRTVÍ
Autor Hermit, 08.02.2007
Přečteno 361x
Tipy 2
Poslední tipující: Luccissek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí