Má to takhle být?

Má to takhle být?

Anotace: ...

Hasnou louče, pálí ledy

Ptám se dlouze - a proč tedy?

Svědí pravda, kouše lež

Toužím utéct - dříve než

Pošeptá mi tvoje srdce ,,jen si klidně běž´´!!

 

Přibíjený zbitý na kříž a potápěný svázaný

Promlouvám si se svědomím, nevědomím vázaný

Komu věřit, kde je hezky, kdo neklame a kam jít?

Nenaleznu odpovědi, jen v temné skále vytesané, že to tak má být!

 

Utopené oči v slzách, šeptem křičí v zajetí

Že nevěří v lásku, boha... Avšak v ryzí prokletí

Byl jsem mocným čarodějem, jehož kouzla dávno spí

Nyní souzen davem bláznů a odsouzen ke smrti

Zmizla kouzla, nápoj citů, chtěli jsme se neopít

Už nejsem lásko čarodějem

Jsem popravován v kocovině, z krve nápis na podlaze, že to tak má být!

Autor Jack Santiago, 31.03.2016
Přečteno 313x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, Lioness
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale láska sama o sobě je čarovná, není třeba k tomu být i čarodějem

31.03.2016 10:36:53 | Lioness

A jak mám ty kouzla lásky zvládnout, kdyz nejsem čaroděj? :-)

31.03.2016 11:05:46 | Jack Santiago

V jednom dobrym songu se zpívá "neuhýbej nikdy tomu co tě svádí" :D

31.03.2016 17:06:46 | Lioness

Výstižné, leč nebezpečné :-D

31.03.2016 21:41:49 | Jack Santiago

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí