za větou

za větou

Anotace: tečka. závětří slov.

vyřkl jsem 
větu života
miluji tě

pod sluncem
mraky zakryly
tvář země

ze mě zbyly
stíny tmy
nebytí

zbývá již
jen napsat závěť 
poslední slova 

 

dát všechno bezcenné
tichu věčnosti


odevzdat se lásce 

Autor VIZ, 10.04.2016
Přečteno 373x
Tipy 4
Poslední tipující: Ziny, Nikita44, knihomolka, Móny
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí