Cirkus

Cirkus

Anotace: aneb Nebe nenávisti

Sbírka: Stručné verše

Všichni zírají vzhůru k nebeské báni
Všichni sledují sluneční šapitó
A nahoře, na hvězdném laně
potácí se mistr artista, Měsíc

Dnes si nalil do hrdla o něco více kořalky
Dnes je TEN den
Dnes to vše skončí

není mu dobře, zvrací z té výšky dolů
se dvěma prsty v krku

Poslední krok, expresní cesta na chladnou zem
Autor Ravena Lupus, 12.04.2016
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Oxík
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí