Z Luhačovic až po Drážďany

Z Luhačovic až po Drážďany

Anotace: .

Z Luhačovic až po Drážďany

nezdravíc už jiné panny

jen tebou dál jsem ovíván

když v náruči tvé usínám.

 

Přeskok jiskry z očí tvých

jak nebe k noci nachových

namaloval na duši

mi zámek, avšak v ovzduší.

 

A hledal jsem tě přeci dlouze

ne však k požitkům jen pouze

k věrné lásce bez zábran

a k smyslu, jenž sám postrádám.

 

Z náruče tvé teď probouzím se

smutku jímám stále více

z Luhačovic až do Drážďan

nejsem s tebou, ale sám.

Autor hselby, 14.04.2016
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí