Mámení

Mámení

Anotace: Žila si v blahobytu a nic ji nechybělo jen v duši neskutečné úzko a vnitřní boj sama se sebou v ...

Žila si v blahobytu
a nic ji nechybělo
jen v duši neskutečné úzko
a vnitřní boj sama se sebou
v pohlcení mámením
po blahodárném P.
Byla milována a chráněna
před jehlama a trablema,
které to vše přináší.
Však síla po prožitku
stala se nejsilnější
její podstatou bytí.
A tak si dávala s těma,
kdo nabídnul
za cokoli….
Spala se všema
stala se tvorem pro všechny,
aby dostala pomíjivé kolování…krví
s raněnou duší a volající
smrt s otevřenou náručí.
Pamatuj, že když se do tohoto kolotoče jednou dostaneš, nikdy už z něj použitelná nevyjdeš.
Autor Krahujec, 20.04.2016
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí