Překladatel

Překladatel

Anotace: Ne vše, co se překládá, je kniha...

Sbírka: Stručné verše

Překládal jsem celý život
Překládal jsem vše možné
Ze všech možných jazyků

Zavřeli mne za překlady
Zavřeli mne za slova jiných autorů
Řekl jsem: „Já jen překládal…“

A oni mi dali práci
A oni mne zaměstnali
Opět jsem mohl překládat

Avšak nyní překládal jsem
Hrany kartonových krabic
Autor Ravena Lupus, 21.04.2016
Přečteno 407x
Tipy 2
Poslední tipující: Móny, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vajvajvaj..vaj -a zrovna teď je zapotřebí dobrejch zkušenejch pečlivejch
překladatelů..vbycházej knížky překladatelů a překladatelek..co si nejlíp
překládaj nohy a škoda, že u toho nedrželi/y/...:-D :-(

21.04.2016 20:42:03 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí