Zustaly pouze ...

Zustaly pouze ...

Anotace: -

Tak moc to boli,
az srdce krvaci,
kdyz slovo my,
je jen prazdnym,
pojmem.

Ty a ja,
rozplynulo se,
v dali,
zustalo pouze,
samotne ja.

Ten pocit tisne,
tiskne se do hrudi,
boda a svira ji,
trpce a tise.

Nadeje umira,
vzdy posledni,
co kdyz vsak umrela,
preci i ona?

Zustaly pouze ...
Autor Zrzi, 15.05.2016
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Lioness, Mácha, Móny, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí