Smutek

Smutek

Anotace: Já to zvládnu!

Dávno nevím, jak vypadá světlo,
všechno se mi na ráz zvrtlo.
Láska vznášející na obloze,
pokus dostat se k ní mi vyjde draze.
Nemám štěstí, nemám nic,
radost se mi vyhýbá, dýchám z plných plic.
Smutek se mě drží jak klíště,
řeknu si, že budu šťastná, nevyjde to, no tak příště.
Nepoznám, co dělám špatně,
chyby opakuju, poučení mi není moc platné.
Snažím se změnit svůj osud,
je to zbytečné, lenost mi v tom brání, cítím stud.
Počkám si na naději a pak jí pevně chytím,
jsem nešťastná, nemůžu z toho ven, zatím.

Autor Katherin Bidmonka, 27.05.2016
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Annie Tauer Jackson, Vyvrženec, Kubíno
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Šel kolem chlapec s bílou hůlkou,
schod za schůdkem stoupal výš
a můj vlastní kříž
menší byl než se zdál

- - - - - - - -

Skvělá a jistě i pravdivá píseň - Každá trampota má svou mez.

11.06.2016 17:06:03 | Jeněcovevzduchukrásného

Děkuji :)

11.06.2016 17:08:28 | Katherin Bidmonka

:-)

11.06.2016 17:20:35 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí