Am ramas

Am ramas

Anotace: singur ro/cz

Cine stie ce s-a intamplat
la miezul noptii sub stelele
Muntiilor Rodnei, in lung si´n lat
am intrat descult in belele

cazut in mijlocul tufelor
pitice, cu multe ramuri
incovoiate mai jos de dor
lasati ma in pace, neamuri

bujorilor de munte roze
hai sa canta in hainele lor
de gala, cu nici de cav-poze
lumii acolo jos.. ambelor

překlad:

Zůstal jsem sám

Kdo ví, co se stalo
o půlnoci pod hvězdama
Rodněnských hor, nenadále
octl jsem se bos v nesnázích

padlý doprostřed křoví
nízkého, s mnoha větvičkama
sehnutýma dolů žalem
nechte mě být, národ

horských rododendronů
ať zpívá v gala oblečení
nikoliv v pózách dutých váz
světa tam dole.. nás dvou
Autor Petbab, 02.06.2016
Přečteno 401x
Tipy 3
Poslední tipující: Květka Š., Amonasr, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí