Life is life

Life is life

Anotace: Báseň o přátelství a smrti.

každé ráno chodím kolem dveří,
na kterých visí klec.

život je krásný,
když máš někoho k sobě.
Svého společníka,
na kterého se můžeš spolehnout.

Za zavřenými dvířky
si zpívají dvě andulky.

Tvůj přítel tě vždy podrží,
když se cítíš nejhůř
a odpustíš mu,
když udělá chybu.

Každé ráno chodím kolem těch dveří,
na kteryh visí klec
s andulkami za zavřenými dvířky.

Život je jako písnička,
která se zasekla.
Pořád hraje dokola ta samá
a pak najednou přestane.

Každé ráno chodím kolem těch dveří,
na kterých visí klec se zavřenými dvířky
a jednou zpívající andulkou.

I ten nejlepší přítel
jednou odejde
a ty s tím nic neuděláš.

Každé ráno chodím kolem těch dveří,
na kterých je klec s otevřenými dvířky.

Nic netrvá věčně
ani život ne.
I ty jednou odejdeš
a někoho tu necháš.

Už nechodím kolem těch dveří,
na kterých už není prázdná klec

Autor Xanett, 08.06.2016
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: Katherin Bidmonka, Forewer1304, JSJ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí líbí, někdy také pouštím ptáčky (nerada:) ... trošku jsem se zadrhla na ... klec se zavražděn dvířky ... ale jestli je záměrem, dá se i tak:)

08.06.2016 10:12:39 | Ragnell

Děkuji :) jej tak toho jsem si nevšimla. Hned to opravím

08.06.2016 11:04:15 | Xanett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí