Úzko

Úzko

Anotace: ...a ne jen u mě..

Je tma

zrnko prachu na tvář usedá
cítím jej
jako všechno
slzu 
co místo vzdálené
ve vlasech vyhledá
svůj život
co se rozpouští
a vypařuje
je jen z vody
blátem zakalené...
 
Svět všem se sype
a odchází do háje
kam se poděla radost
šťastné vize
odpluli do ráje?
kudy tedy 
vede cesta?
z prokleté krize
těch raněných srdcí...
 
Už nechci bolest
hruď se mi svírá
špatně se dýchá
prosím má hvězdo
pošli nám světlo 
do duší
ten pocit tmy 
tak sžírá
chci se zamilovat
a být v tom až po uši
je mi úzko
 
tak úzko
těžko dýchá se
hruď se mi svírá
v ní jen prázdno
 
proč po lásce
stýská se
 
tak snadno...
 
 
Autor Jiná, 13.06.2016
Přečteno 406x
Tipy 7
Poslední tipující: Kapka, el sereno, Frr, Jin&Jang
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..stýskání po Lásce, to znám..nic pěknýho..

30.03.2017 02:17:09 | Jin&Jang

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí