"Best Friends Forever"

"Best Friends Forever"

Anotace: Amatérské básnické vyjádření aktuálních pocitů.

Srdce mě bolí a mám ho na kusy,

kdo že mi způsobil tohle trápení?

Byli to lidé, co chovám ve svém srdci,

měla jsem o nich však špatné mínění.

 

Přátelé moji, co vždy při mně stáli,

najednou jako by nebyli.

Myslela jsem, že mě dobře znají,

ale oni teď mají pochyby.

 

Myslela jsem, že znají mé chyby,

že jedenáct let přátelství ukázalo,

že nedodržuji vždy všechny sliby,

i když by se to ode mě čekalo.

 

Slíbila jsem snad svoji dokonalost?

Některé sliby se prostě splnit nedají.

Teď mám o naše vztahy však starost,

neboť si špatné věci o mně šeptají.

 

Je těžké mít teď z něčeho radost,

když nejbližší člověk vám ublíží,

vzpomínáte si, jak od vás chtěl pomoc

a vy jste ho dostali z potíží.

 

Teď srdce kvůli němu prázdné máte,

k řešení problému nemáte návod.

Už se skoro vůbec neusmíváte,

neboť už nemáte důvod.

 

Depresivní muzika zní v pokoji

a vy stále jen pláčete.

"Kdy se naše životy opět spojí?"

 zní tiše hlas smutného děvčete.

Autor Alik918, 16.06.2016
Přečteno 564x
Tipy 4
Poslední tipující: Lioness, Jan Urban, Kubíno
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Verše vždy úplně nezní a možná tomu chybí nějaký zajímavý obrat či spojení. Nicméně chápu, že jde hlavně o obsah. Na začátek to není špatné :)

30.08.2016 15:31:50 | Pelican

díky, zapracuju na tom :)

31.08.2016 13:55:04 | Alik918

Je z toho cítit to sklíčení. Doufám, že už je lépe :)

29.08.2016 01:15:14 | Lioness

Díky, je to na dobré cestě :)

29.08.2016 13:34:07 | Alik918

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí