Setkání s věčností

Setkání s věčností

Anotace: navždy

...

je to krásné a smutné

jako dívat se přes zamlžené

okno rychlíku

na slunce 

a vědět že stíny co před ním

utíkají

nikdy 

 

neutečou

 

a všechny smutky

jednou navždy

stečou 

 

do stejný 

řeky

Styx

...

 

Po nocích  k Tobě

vplouvám

svým korábem

a

už je to rok

 

co jsi usnul spánkem

spravedlivých

...

 

a vidím Tě
jako dnes

napouštíš si vanu 

z oblaků

mezi prsty cigaretu

knížku oblíbeného
básníka

co Ti připomíná
klopýtavé začátky

našeho vztahu

...

vidím Tě jako dnes

říkáš ať nepláču

 

že si na mě počkáš



v tý vaně

jednou

budeme 

opět

.

.

.

spolu 

 

 

 

 

a že Bůh
co mi Tě nakonec vzal
zas jednou bude

milosrdný 

Autor Jasmin de Paris, 18.06.2016
Přečteno 360x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Dis-Con-Nect-Ted, Luky-33, Nikita44, Fany, Frr, Zrzi
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké :-),

19.06.2016 08:48:42 | Fany

Děkuji :-)

19.06.2016 00:39:43 | Jasmin de Paris

za malicko ;)

19.06.2016 00:43:28 | Zrzi

moc smutny, ale krasny...

19.06.2016 00:24:40 | Zrzi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí