Rozkládá..

Rozkládá..

Rozkládá se můj sen,
jsem zas smutná, hrozný je můj den.
Smůla je na mně přilepená, jak oblečení, když se potím,
celá se duševně hroutím.
Kéžby to trvalo jen chviličku,
už z každého neúspěchu mám na krajíčku.
Sleduju rozzářené ksychty kolem mě,
vzpomínám na krásné okamžiky dávné.
Chlad, husí kůže, stres,
můj domov tma, v bouřce, temný les.

Autor Katherin Bidmonka, 19.06.2016
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: MK, Annie Tauer Jackson, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí