Bílý kůň

Bílý kůň

Anotace: měl přijet na bílém koni, budu však radši věřit v prince

Letíme, padáme,
zábrany nemáme.
V propasti spojení,
sobě se oddáme.
Každý však svůj východ z bludiště hledá,
cesta je blátivá, najít se nedá.
Vešli jsme společně,
čistí a zralí.
Co bylo, nezmizí.
Je stále s námi.
Je v horkém náručí
v laciném parfému,
nevím, proč pořád chceš minulost za ženu.
V hrdosti svíráš své dlaně tak pevně
ten tlak je děsivý, nemyslíš na mě.
Bludištěm tápeme, každý jsme sám,
potřeba souznění už je ta tam.
Autor alasar, 12.07.2016
Přečteno 354x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí