Nevědomost

Nevědomost

Anotace: -

Zrozena k zábavě a chtíči
žila jak neřízená střela
co by pořád jen chtěla
být rozlítaná po světě
a svejch pseudokamarádech
dobývajících se do kalhotek…
HVĚZDA pod… VEČERA
s rozšlehanýma žílama.
Stálé útěky od reality a nalákaná
na mejdánky - snad kůli sobě…
drogám, nebo hostitelům?
Podstata bytí?
ILUZE DEN CO DEN
objímání mísy…
někdy plné
někdy prázdné-
VYZVRACENÝM CHARAKTEREM
Tahle holka se přebrání neubrání
a pak v cizích postelích
střízlivět, jak schránka naplněná…
NĚČÍM
Tvor pro všechny a bez duše
a
PROKLETÁ TĚŽKÝMA DROGAMA
Kašli na to a už s tím skoncuj.
Mohlas mít všechno.
Autor Krahujec, 12.07.2016
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí