Yoda bez meče

Yoda bez meče

Anotace: Bodám do sebe každý den Už to není sen Sebedestrukci jsem spustil Kde je tlačítko off ? Jak z t...

Bodám do sebe každý den
Už to není sen
Sebedestrukci jsem spustil
Kde je tlačítko off ?
Jak z toho ven ?
Chodím bos a přece píšu
Marný pokus
Tisíc omylů
Yoda říká
Není pokus
Je buď ano nebo ne
Autor Portos-Edgar, 13.07.2016
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: MK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí