Ráno

Ráno

Anotace: když jdeš spát, říkáš si, že den, který jsi prožil, byl vlastně sen a nový den přinese změnu a bude lepší a konečně lepší, ale pak se probudíš a je zase ráno.....

Je ráno.

Další z dlouhých a nekonečných rán

v postel s jedinou myšlenkou,

která jako jed se šíří celým tělem,

po noci kdy, neklid střídal smutný sen.

Mám žít a být?

Je ráno.

Další jedno z mnoha, kdy nevím jak dál

Bez Tebe a jako trest vlastní ješitnosti,

mlčí Tvé zprávy.

A to hlučné ticho....

Je ráno.

Dlouhý den před prázdnou hlavou cokoliv pochopit a jít,

sebrat se a prijmout vlastní hru

a Tvá pravdila.

Je ráno

a už chci ať je noc....

Autor jurij, 14.07.2016
Přečteno 408x
Tipy 1
Poslední tipující: něco
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí