Matricaria chamomilla et in carcere

Matricaria chamomilla et in carcere

Anotace: Heřmánek ve vězení. Splácíme mnohé ... splácíme mnohým ... bez šance splatit vše především sobě ...

Přišel jsem na cestu, co má svou zeď
o ni spím opřený, na ni se dívám
pruhy mi nedali - jsem celý šedivý
a od slunce dělí mě ostnatý drát

zeď je mou zásobou letních kin

Tohle jsou mříže, od sebe dělí každého z nás
"Maminko, takhle mě přivezli,
měl jsem pouta a kožený pás
a na pár metrech mě nechali,

abych si rozprostřel svůj celý svět.

Mám se tu dobře a nejsem hladový
sedni si, maminko, prosím na můj klín
řekni mi, že mě máš ráda

Můžu ti napsat, ale nesmím to říct
jinak by dopis můj k tobě neposlali

Sedím tu sám, ale zítra prý přijde nový
po dlouhé chodbě nám stíny v noci běhají
maminko, já se zde bojívám,
přesto jak velký jsem tvůj syn."
Autor Aaliyan, 20.07.2016
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Urban, MARKO, zdenka, jondys, Fany, Jort, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Můžu ti napsat, ale nesmím to říct...

20.07.2016 17:02:41 | zdenka

název mi připomněl krtečka.. obsah vůbec pohádkový není :o(

20.07.2016 10:35:49 | hanele m.

To není ... :/ v názvu je ukryto jméno

20.07.2016 10:38:44 | Aaliyan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí