Hákem

Hákem

Anotace: ...



Drsnokrutá realita

nedávno mě hákem vzala

ze života poklidného

rázně mě vypakovala


Za flígr mě zčerstva chytla

vykopla mě ze dveří

nesmíš domů - křikla za mnou -

dříve, než se zešeří!


Múze kufřík spakovala

k tomu lístek na vlak dala

ani slzu nezamáčkla

jen jí spěšně zamávala


Však nad jinou oči pláčou

nad bytostí předobrou

jejíž život náhle skončil

jež odešla nadobro


Dneska jako samozřejmost

Měsíc bílý, hvězdy jasné

zítra třeba ve vteřině

hvězdy zajdou, Měsíc zhasne


Dneska ještě nad hlavami

oslnivě Slunce září

zítra dáma s kosou v černém

vede si tě ku oltáři...




Autor AndreaM, 21.07.2016
Přečteno 495x
Tipy 17
Poslední tipující: piťura, vodnař, A42, Frr, bogen, Amonasr, Fany, MARKO, MA t HA, Nikita44, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Radši se snad ani neptám... ale...
Hvězdy, ty nezašly, měsíc jen čeká, závoj se odfoukne, není jen černá...

24.07.2016 17:29:15 | A42

ano, nic není samozřejmé...z.

21.07.2016 23:44:18 | zdenka

sice nevím, kdo Ti zemřel, ale byla to určitě osoba blízská.....smutním s Tebou

21.07.2016 23:01:14 | jitka.svobodova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí